Alla inlägg den 22 januari 2009

Av Sofia Tjernberg - 22 januari 2009 22:39

Halo. Idag var nog längsta dagen på tåget någonsin. Trevligt-  nej! Åkte till skolan för introduktion i ny kurs- marknadsföring. Och tog tåget hem en timme tidigare än beräknat, vi fick sluta tre istället för fyra. När vi var 3 km från k-stad så stannar tåget och alla (inkl tågvärden) trot att det är för ett mötande tåg men icke. Det är fel på datorerna på ledningsscentralen i malmö och dom kan itne se var alla tågen befinner sig. Hela skåne låg nere och lokföraren sa åt oss att boka av allt vi hade för att vi skulle bli tvingade att stanna där LÄNGE.

Som tur var satt det en som jobbar på banverket i min kupé och han hade tillgång till lite hemlig info vilket gjorde att vi visste mer än alla, tom de som jobbade på tåget.

Vi fick i alla fall order om att stanna i tåget och att vi kanske skulle bli transporterade in till k-stad med bussar. men hur fan skulle dom få dit en buss? vi stod ju mitt ute på en åker.

 I vilket fall så löste det sig och vi rullade sakta in till stationen. det tog bara 3½ timme. FINT! Sedan blir man belönad med en dags fritt resande i skåne. så trevligt, det är man ju assugen på efter detta. Vill tacka den gulliga tanten och killen för bullarna och clementinerna :) Det var det som gjorde att jag klarade av väntetiden. 3 ½ timme instängd i ett tåg. Grattis i förskott! :D


Efter detta blev det att handla fort som ögat inför imorgon och nu har jag nyss sett Sverige förlora mot ett grymt Kroatien. NU? SÄNGEN!!!!!!!!!

natti.

Presentation

Omröstning

Skall damer få döma herr fotboll?
 Ja- Absolut!
 Ja, men inte hur högt som helst...
 Nja, tveksamt
 Nej, de skall hålla sig till damfotbollen!
 Nej, de skall inte döma alls.
 Vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards