Alla inlägg den 5 april 2009

Av Sofia Tjernberg - 5 april 2009 22:37

Jaha då var årets domarkurs för regiondomare dam avklarad. Det tråkiga var att jag var sjuk och inte kunde vara med på något av det fysiska, men det visste ni ju redan. Fredagen inleddes med en trevlig tågfärd ner till malmö och sedan en ännu trevligare bilfärd till Borås. Var så kul att se lilla Jilan igen, det tråkiga är dock att varje gång jag träffar Jilan inser jag hur mycket jag saknar Alexandra! Om vi ändå kunde träffas mer ofta, eller ja helt enkelt bo lite närmare varandra!

Fredagen bjöd även på löptest för de övriga, precis vid Borås Arena. Vi såg ingen fotbollsspelare denna dag men väl Alhadji Jeng (stavhopparen ni vet), han tränade i den hallen vi var... En sjuklig kroppskontroll den killen hade...

På kvällen bjöds det på middag, alltid lika gott. Hotellet var verkligen jättefint och maten asgod :) Efter middagen hade vi regelgenomgång och därefter blev det säääängeeeen.


Lördagen var fullproppad med aktiviteter. Vi började med regelprov och därefter var det fyspass med Leif. Dagen gick sedan åt att gå igenom nya regelboken m.m Skall även sägas att jag hade bättre än Bruhno på regelprovet! :) Det enda tråkiga med lördagen var nog att vi hela tiden visste att Elfsborg spelade mot hammarby en kilometer bort.. Det kändes lite drygt att vara så nära men ändå inte se matchen. Det närmsta vi kom var när James Keane (eller hur han nu stavas) satt och åt lunch bordet bredvid på hotellet. På kvällen fick vi även träffa domaren i Elfsborgsmatchen samt lite profiler inom SvFF. Lustigt att man ska träffa på en man från Långsele och en från Sollefteå. Hur ofta händer det?! En fin avslutning på dagen blev det också med en Liverpoolseger och en mysig promenad i Borås C, med över 15 rgader på termometern kl 6 på kvällen. Sommaren är på väg!


Söndagen innebar pratisk domarträning och avslutning. Tackar Ingrid för helgens kurs, alltid lika bra. Tackar även de andra domarna för trevligt sällskap! En bild kommer sedan!



Presentation

Omröstning

Skall damer få döma herr fotboll?
 Ja- Absolut!
 Ja, men inte hur högt som helst...
 Nja, tveksamt
 Nej, de skall hålla sig till damfotbollen!
 Nej, de skall inte döma alls.
 Vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards