Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Sofia Tjernberg - 7 februari 2009 20:30

OK alla ni som inte nyss sett Portsmouth - Liverpool har verkligen missat något. SÅ SJUK MATCH..

Liverpool ställer upp med ett riktigt b-lag då Gerrard är skadad, och Torres, Kuyt och Alonso finns på bänken. Inte mindre än 6 backar fanns på planen. Benitez spelade med Arbeloa, Carra, Agger, Skrtel, Dossena & Aurelio samtdigt! Babel och Benna fick chansen från start tillsammans med  Ngog. Masken spelade tack o lov... Ja det satsades inte så mycket framåt direkt och Ngog gick ut ist för Kuyt efter 55 min då han inte uträttat sådär värst mycket.

I alla fall gjorde P.m 1-0 efter en misslyckad offsidefälla. Riktigt tradigt och orättvist. I alla fall så svarade Liverpool med 1-1 tack vare Crouch som slog en usel hemåtpass som resulterade i indirekt frispark och Aurelio kunde pressa in 1-1 vid stolpen. Nu kändes det som att Liverpool skulle vända till 2-1 men istället kom kallduschen i 78:e minuten via en nick på frispark. På planen fanns då som tur var Alonso och då även Torres som kommit in istället för och det fanns ju en chans till att vända...

i 85 min spelar hjälten Torres fram till Kuyt som vänder runt sin back och pressar upp bollen i nättaket på insidan av James i målet, precis vid stolpen. Det var riktigt läckert och så härligt.

MEN DET KOMMER MER

i 92 min nickar Torres in segermålet för älskade Liverpool, man kan knappt tro det är sant. Vilken match. Och att det sedan är Liverpools egen gullegris som ska ordna segern. Var det förresten någon som såg lilla Mascheranos jubel efter 3-2? haha det gick inte att missta glädjen där inte!  Nu leder vi ligan.. hoppas United tappar imorgon!

Presentation

Omröstning

Skall damer få döma herr fotboll?
 Ja- Absolut!
 Ja, men inte hur högt som helst...
 Nja, tveksamt
 Nej, de skall hålla sig till damfotbollen!
 Nej, de skall inte döma alls.
 Vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards